Galleri / Om kunsten
 
Velkommen til galleriet!
 
 
Til venstre finder du opdelte gallerier, som du er meget velkommen til at kigge rundt i.
 
At købe kunst i et on-line galleri?
ja, det er slet ikke så tosset, for her har man mulighed for at handle kunst i fred og ro, uanset hvor i landet man bor, og man har mulighed for at vende tilbage og kigge på maleriet flere gange, uden at skulle køre til og fra et galleri.
Desuden kan man på skærmen komme ganske tæt på det enkelte maleri og dermed kunne se detaljer.
 
Vælger du at købe et maleri fra ME-Galleri, er der naturligvis altid 14 dages returret, såfremt maleriet ikke lever op til forventningerne. Indtil videre har jeg dog kun været ude for, at der er blevet sagt om mine billeder : "Hold da op, de er meget flottere i virkeligheden!" :-) Et udsagn jeg agter at blive ved med at leve op til!
Men.... du er altid velkommen til at komme forbi i Farum, hvis der er et billede, du gerne vil se "live". Skriv da en besked og tlf. nummer under "kontakt", eller ring for nærmere aftale.
 
Alle malerierne er malet med akrylmaling af god kvalitet med højt pigmentindhold.
Jeg maler med pensel, spartel og/eller svampe, og indimellem iblandes forskelligt materiale, så som sand, bladmetaller, avispapir, tang eller strukturpasta, alt efter humør og motiv.
Det færdige billede sættes i svæverammer eller det males på siden af lærredet - eller, hvis det er malet på "deep edge" lærred (4 cm. dybt), fortsætter motivet rundt om kanten.
 
Alle billeder får til slut en fernis, en overfladebehandling, der gør billedet modstandsdygtigt overfor snavs og sollys.
 
Jeg har ikke fastlagt mig på en bestemt linie eller et tema, mine motiver dukker frem, efterhånden som der kommer farver på lærredet - og dog; som barn elskede jeg at tegne mennesker, og jeg må jo nok tilstå, at jeg næsten ikke kan male et billede, uden der dukker ansigter eller figurer op... men et er sikkert; jeg maler fordi jeg holder af det og bliver glad og i godt humør af det, hvilket jeg håber smitter af på beskueren!
 
Kom tæt på maleriet - ved at klikke på det maleri, du ønsker at se nærmere på. Klik herefter igen på billedet, og du kan se flere detaljer. På denne måde, kan du få et bedre indtryk af maleriet.
 
Det er muligt at få en god fornemmelse af det enkelte maleris størrelse i "I miljø"eller "Showroom".
 
COPYRIGHT.
Der gøres opmærksom på, at kopiering af malerier- eller dele heraf- udført af Malene Edstrand, ikke er tilladt i følge Lov om ophavsret.
 
Ligeledes gøres der opmærksom på, at kopiering af billeder og tekst fra ME-Galleris hjemmeside ikke er tilladt uden skriftlig tilladelse fra ME-Galleri.
 
 
Malene Edstrand | CVR: 32863310 | 3520 Farum  | Tlf.: 44959618