Udstillinger / REFERENCER
 
 
#  Center For Tandregulering, Ballerup:
 
"Vi hos Center for Tandregulering har været utrolig glade for Malenes billeder. De er meget levende, farvestrålende og for os og vores patienter har de fået smil, varme og glæde frem. Vi håber at vi en anden gang får fornøjelsen af Malenes kunst igen."

På vegne af CFT /Britt Zenker Rygaard

 
 
Ferskvandsbiologisk Laboratorium, Københavns Universitet:
 
"Vi var glade for, at Malene Edstrand ville udstille nogle af sine malerier hos os her i forsommeren 2011. Vi fik et fint udvalg – både i de lyse pastelfarver, men også nogle i mere kraftige farver – så var der noget for enhver smag – til glæde for både husets faste stab og vores studerende, men også for vores gæster".
 
Christina Lindeburg
Ferskvandsbiologisk Laboratorium under Københavns Universitet
 
 
 
#  Alka Forsikring:
 
 "Malene Edstrand udstillede i marts og april 2009 i Kulturforeningen i Alka Forsikring, Taastrup med 35 af hendes flotte malerier.
 
Malenes malerier veksler mellem figurative og klassisk naivistiske udtryk, der bringer smilet frem på de fleste beskuere. I Alka var vi især begejstrede for de skønne glade ansigter i markante farver, og vi benyttede chancen til at købe relativt stort ind til vores beholdning af forskellige kunstværker.
 
Udstillingen var en succes fra start til slut, hvilket - i vores tilfælde - er indiskutabelt, når flere medarbejdere køber værker til eget hjem. Alt i alt købte vi 12 af de 35 udstillede malerier (34%).
 
Kunst er en svær størrelse og vanskelig at beskrive udtømmende. Det afhænger jo helt af øjet der ser. I Malene Edstrands tilfælde går udtryk, dybde, fantasi og pris dog hånd i hånd, og vi kan derfor med glæde give hende vores varmeste anbefalinger"
 
Høje Taastrup, september 2011
Peter Romby
 
p.v.a Kulturforeningen i Alka.
 
 
 
#  GES Investment Services:
 
"Vi havde den store fornøjelse at have et udvalg af Malene’s billeder hængende i en periode i vores kontor. Billederne lyste flot op i kontoret til stor begejstring for medarbejderne, og kunderne lagde også tit mærke til de flotte billeder vi havde hængende"

Palle Ellemann, GES Investment Services.

 
 
 
 
 
 
 
 
Malene Edstrand | CVR: 32863310 | 3520 Farum  | Tlf.: 44959618